Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2019 01:40 - ШЕПОТЪТ НА ЗАВЕЗДИТЕ.Новолуние в Козирог.
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2956 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 14.01.2019 22:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Честита нова 2019 година на всички,здраве и щастие.

Новолунието в Козирог днес ни донесе енергия на строгост, сила и осъзнаване.Съчетаното силно влияние на Сатурн и Плутон  ни насочва да бъдем отговорни,последователни и точни в мислите и делата си. 


image

 Пречистващият Плутон ни освобождава от всички стари натрупвания и заедно с енергията на слънчевото затъмнение в Козирог ни превежда през сянката ни, като ни потапя в подсъзнанието и докосва и най- дълбоките му нива. Помага ни да не се боим от чувствата си, а да ги прегърнем и усетим накъде ни водят и какво ни казват.

Да се свързваме с интуицията и вътрешния си глас и да се освободим от илюзии и заблуди.

Отношенията на Сатурн и Плутон през 2019 година ще поставят началото на глобални промени в инфраструктурата, финансовата сфера, държавните структури  и организации.

Ще има изменения в структурата на земните слоеве и промяна в климата.

Сатурн и Плутон ни показват, че нашите мисли творят нашата реалност и ни съветват как да структурираме мислите си, да носим отговорност  накъде насочваме волята си. Да мислим за общото добро на цялата Земя и Вселена, осъзнавайки единството на всичко.

 Юпитер и Нептун в изострен аспект ни правят малко меланхолични и апатични, но Сатурн заедно със студа навън  ни отрезвява и ни кара да бъдем будни и да изкристализираме най-висшето си добро намерение и го проявим в нашето ежедневие. Да бъдем трудолюбиви и в яснота.

Меркурий в първите градуси на Козирог и в по-остър аспект към Марс в огнения Овен, прави комуникацията ни по-строга и леко изострена. Насочва ни да бъдем по-организирани и дисциплинирани.

В хармония с Уран ни води да бъдем по иновативни и хуманни, да мислим, говорим и работим за хармонията и благото на общността ни.

Венера  преминавайки в Стрелец на 07.01 разширява съзнанието ни и ни дава простор да мечтаем и в енергията на Сатурн и Козирога дава възможност да превърнем мечтите си в реланост.

Венера, Хирон и Северният възел в силна конфигурация допринасят излекуването на всички стари болки, осветяват пътя ни към доброто.

Направляват  ни да променим ценностната си система и ни учат,че служейки на Цялото, бидейки в благото, ще живеем в изобилие и радост.

Съдействат за развитието на медицината, изкуствата и правото.

Хирон лечителя ни казва, че самите ние сме лечители и може да излекуваме сърцата и умовете си, като се изпълним с грижа и любов към себе си и света. Да бъдем благи, милосърдни и съпричастни. 

Уран в стационарна фаза, преди да стане директен в Телеца, завихря силна енергия на промяната. Разказва ни за новия свят и затова да вярваме в силата на Вселената и Божественото в нас, да си помагаме и бъдем в хармония с природата. .

Да уважаваме майката Земя, дарила ни своите блага и да се грижим за нея, да разтворим сърцата си и да се пречистим, да бъдем смели, но и благи, светли, човечни и благодарни.

Да знаем, че всичко е Дар и да не приемаме нищо за даденост. Води до нови научни открития и развитие на метафизиката, технологиите.

Януари месец е месец на пречистване, на осветяване и осъзнаване.Месец на градеж и подготовка за нови начала.С трансформиращи влияния и процеси на последователно разгръщане и яснота.

Желая на всички светли и успешни дни.Благодаря.

Весела Жозета

 

 

jozeta@abv.bg

 


Тагове:   хороскоп,   звезди,   астро,


Гласувай:
10



1. hloris - За много години,Жози!
07.01.2019 09:28
Много здраве,щастие,и вдъхновение през новата година!
И все така да ни радваш с твоите прекрасни постове!
Остани си все така весела през цялата година!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 980954
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5246
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930