Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2018 01:24 - ПОСЛАНИЕТО НА ГОДИНАТА НА ЖЪЛТОТО ЗЕМНО КУЧЕ 2018
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2070 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 22.02.2018 02:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image  Годината на жълтото земно куче носи омиротворение и мъдрост.Тя е свързана със засилване ролята на грижата, добрината и сътрудничеството.

Земната стихия ни приветства да се завърнем към себе си, да възродим вътрешната си мъдрост и истина, да се потопим в светлината на душите си.

           Жълтото земно куче ни призовава да уважаваме всички и всичко около нас, да осъзнаем, че Земята е наш дом и че тя е жива и прекрасна. Казва ни да уважаваме духа, душата, сърцето и тялото си.Тялото ни е дар, нека се грижим за него като се храним здравословно и спортуваме, даряваме го с щастие.Да се грижим за ума си, като учим и се развиваме, но и имаме чисти мисли и реч.

Да уважаваме емоциите си и да се вслушваме в гласа на сърцата си.

То ни преподава урока на търпението и последователността във всички наши мисли и действия.Разказва ни за любовта в семейството и общността, за силата на приятелството и колегиалността. То ни носи увереност, сила, честност и топлина.

           Тази година е важно да бъдем толерантни, добри и помагащи.Засилва се ролята на добротворството и благотворителността, образованието и екологията. Ще има много инициативи за защита на околната среда, за помощ на растителните и животински царства.

           Засилване на ин енергията и ролята на жената и майката.Обръщане към силата на земята и завръщане на женската сила и мекота. Достигане на на нови нива на осъзнаване за ролята на състраданието, чистотата, светлината и мъдростта в живота.

           Жълтото и златното са свързани с мъдростта и истината с висшата светлина и  обич. Година на комуникация и творчество. Осъществяване на нови креативни проекти и инициативи водещи до обединение на хората за общото добро.

           Кучето е страж между двата свята, то носи магично послание към нас да повярваме в себе си и да излезем извън клетките на страха и ограниченията. То е наш водач към истината и доброто и ни показва верния път по който да вървим.Показва ни как да бъдем смели и милосърдни и как да изпълним мечтите си, помагайки на другите и на света. Сочи ни как да се освободим от негативните си убеждения и нагласи и да разбием старите си представи, давайки път на новата мъдрост и светлина.

           Жълтото куче е наш приятел, то ни разхожда из дебрите на нашето друго аз, води ни в нашето подсъзнание, показва ни нашите тъмни кътчета и ни помага да ги осветим със своята мъдра златно-жълта светлина.    Година, през която може да се излекуваме със силата на прошката, да трансформираме болката и тъгата в радост и здраве.       Предстои ни година, през която може да се пречистим и обновим и да започнем да живеем нов живот във светлина, сила и вяра.

           Жълтото земно куче изисква от нас да бъдем усърдни, трудолюбиви и дисциплинарани, следвайки целите, които сме си поставили, като в същото време оставим и Вселената да ни покаже пътя, доверявайки се на мъдростта на Божествения дух във всичко. Кучето ни показва игривата страна на света ни, учейки ни да се радваме и да се смеем, да бъдем признателни за всичко в живота ни, да се наслаждаваме на всеки миг. Да се радваме на Слънцето и звездите на децата и тревата и дъгата, да бъдем в лекота и бодрост.

           Кучето е вълшебник и лечител и ще помага на всички, които се занимават с медицина и помагат на хората, ще покаже вярната посока на всички, които ценят искреността. То е верен страж и помощник на светлата страна и ще бъде наша подкрепа и опора. Ще  ни изведе от тъмнината към мъдростта и светлината. Златната енергия ще ни обнови и ще ни слее с Духа. Кучето ни призовава да бъдем будни, смели и бдителни, носейки отговорност за живота си, но и за този на Цялото, да надскочим ежедневието си и отидем отвъд общоприетото. Да повярваме, че всичко е възможно и да се слеем с безкрая.

Жълтото куче ще ни донесе нови блага и изобилие, дарявайки ни с благата на майката Земя, но и учейки ни, че има за всички ни и да бъдем солидарни и помагащи,даващи и даряващи.

           Ще има много нови открития в медицината, астрономията, математиката, технологиите,психологията, които ще изменят възгледите ни за живота и ще ни дадат нова посока  и развитие.

Важна роля на образованието и изкуството. Смяна на методите за работа във всички области,методите на обучение, насочени към засилване на творческото начало във всеки един от нас, в децата ни,давайки възможност да се развиваме многопластово, многоизмерно и свободно, разширявайки съзнанието си.

           Годината ще донесе много любов, здраве, щастие и топлина за всички нас.Важна година за нас и семействата ни.

Нека отключим вътрешната си вяра, да бъдем милосърдни и добри и да пазим и обичаме планетата си.Земята това сме ние.

Да благодарим на Земята за даровете и към нас, затова че сме живи и дишаме. Желая ви щастие, радост, благополучие.Нека засвети Слънцето във всеки от нас. Нека мъдрата светлина на Слънцето ни възроди.

Нека бъде МИР за всички ни.

Благодаря ви.

ЖОЗЕТА

jozeta@abv.bg




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 977047
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031