Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2018 02:14 - Пълнолуние в в Лъв и пълно лунно затъмнение- изгрева на Слънцето в нас.
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 1910 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 31.01.2018 02:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 



Пълнолуние  в Лъв и пълно лунно затъмнение- изгрева на Слънцето в нас.

  На 31.01 в 15,30 ч. настъпва Пълнолуние в знака Лъв.Тогава имаме и първото за годината пълно лунно затъмнение.То ще окаже влияние за дълъг период напред.

        Пълнолунието в Лъв идва носещо ни своята нова мъдрост  и прозрение.То показва новия път по който е нужно да тръгнем всички и промяната, която е важно да осъществим за цялото човечество.

        Енергията на пълнолунието е носител на придвижването ни от личното ни развитие и добруване към едно ново мислене за добруването и развитието на цялото общество.

        Пълнолунието протича със засилено влияние на Венера, която е в съвпад Южния възел във Водолей. Това поставя акцента върху въпроси свързани с взаимоотнoшенията на всички нива, финансовите процеси както и теми свързани със ценностната ни система и характер.

        Важен кармичен период, в който всичко скрито излиза наяве, пречиства се и се осветява всеки нюанс в отношенията ни с другите и със самите нас.  Време, когато може да имаме съдбовни  срещи и ново начало на дълготрайни лични, приятелски или бизнес отношения.

        Луната  е в добра конфигурация с Хирон, което предполага излекуване на стари травми и съединяване със силата вътре в нас. Възраждане на женската енергия и силата на богинята в нас, даряваща ни извор на доброто и топлината на майката и жената. Събуждане на грижовността и мекотата и съпричастността във всеки от нас.

        Друг важен астрологичен фактор е квадратурата на Венера и Юпитер, която влага известно напрежение в периода, най-вече в областта на международните отношения, инвестиционните проекти, съдебната система, финансовата система, образованието.

        В психологически план Юпитер разкрива един стремеж към разширение на съзнанието и засилване на творческия процес в мисленето и начина на живот. Преминаване към по- мащабни процеси, разчупване на конвенционалните системи и определения. Свободата на избора придобива ново значение и заема важно място в нашия живот. Излизане извън рамките на ежедневното мислене и влагане на идеи, създаване на структури и развиване на процеси насочени към общото благо.

        В същия ден наблюдаваме и ингресия на Меркурий в знака на Водолей, което показва прехода на комуникацията и мисленето  ни към едно по- висше измерение свързано с човешките права, хуманизма, толерантността и взаимопомощта. Отделяне на голямо внимание за развитието на бъдещите поколения, благотворителността и екологията.

        Меркурий във Водолей е носител на новото време, даряващ мъдрост, вдъхновение, смелост и прогрес. Той води до смяна на убеждения и наследени психологични модели с нови по- креативни и иновативни концепции.

        Енергията на Водолей изисква смяна на приоритети и коренна промяна на живота насочена към грижа за всички хора, за всички видове и за цялата Земя. Възникване и развитие на нови технологии, иновации в науката, развитие на културата и изкуството и медицината.

Нов бум в развитието на космологията и космобиологията, инженерните проекти и информационните технологии.

        Сега навлизаме и в коридор на затъмненията, който ще бъде от 31.01 до 16.02, когато започва новата лунна година и ще имаме частично слънчево затъмнение. През този период е важно да се освободим от всичко старо, което досега ни е пречило да прогресираме в живота. Да се подготвим за новите процеси, които ще започнат и да изградим основата на това, което искаме да осъществим.

        Хубаво е да помислим за време, което да отделим за самите себе си, за медитация, за нашите хобита и творчество.

        Магично време, в което може да помислим и да решим как да сбъднем светлите си мечти. Да начертаем пътя, по който искаме да върви живота ни.

        Много ще бъде силна творческата енергия, която ще ни дари с  вдъхновение и идеи за осъществяване на нови проекти. Засиленото влияние на колективния фактор, ще даде възможност да се генерират различни съдружия и да се изградят съвместни бизнес проекти, които ще имат успех.

        Лунното затъмнение ще окаже най-вече влияние върху нашите връзки и бизнес отношения. Тези, които вече не са градивни е важно да преминат на ново ниво и да имат ново развитие, или при избор на партньорските страни може да се прекратят или да преминат в друг вид.

Зимна подготовка за пролетно възкръсване на добрината и любовта в сърцата и душите ни и завръщане на мъдростта.Време за мечтаене и сбъдване на желания.

Да се потопим във вътрешната си мъдрост и светлина и да се възродим отново. Да изгрее Слънцето във всеки от нас.

Желая на всички прекрасни и светли дни!

Жозета

jozeta@abv.bg



Гласувай:
5



1. palada - Благодаря Жозета!
31.01.2018 19:57
"Магично време" както казваш! Светлина и любов за всички!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976877
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031