Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2017 20:09 - Свещената сила на Ябълката. За дара на женствеността. Посланието на Пазителката на ябълката. /разказ/
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 1672 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 21.03.2017 20:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageКарина с песен на уста влезе радостна в чудната градина от нейното детство, която тя наричаше вълшебна. Слънцето весело раздаваше своите топли лъчи. Пчелички жужаха, дърветата цъфтяха, а зюмбюли изпълваха въздуха с прекрасен аромат.

Тя се отправи към дъното на градината към чудното дърво ябълка, която много обичаше. Загледа се в красивите клони на дръвчето леко напъпили сега в началото на пролетта.

Клоните на дръвчето се полюшваха в ритъм от полъха на вятъра и я приветстваха.

Тя седна на тревата в основата на дървото и притихнала вдиша пролетния аромат на цветя. Бели пеперуди играеха, а птичи хор звънко радваше ухото.

Тя погали клоните на своята приятелка дърво от детството, завори очи и я поздрави. И тогава в  тишината на пролетния ден, тя дочу в мислите си, посланието на пазителката на Ябълката, Леандра.

         "В мен има скрита свещенена сила и аз помагам на всички жени и момичета. Дарявам ги със дара на женствеността и им помагам да приемат в себе си силата на жената Богиня.

Помагам им да станат майки, а после да съзряват с дара на Божествената в себе си.

Във всяка от вас се крие Божествена сила, която чака да се върнете към нея и да я приемете. Помагам ви като ви дарявам здраве, мъдрост и светлина.

Свързaна съм със  Слънцето и в моите плодове се събира златната сила на светлината. Имам знания и любов, радост, които ви споделям.

Нося топлината на далечни Земи отвъд Слънцето. И тук и сега съм дарена за вас от Богинята майка Земя.

Скъпи жени, приемете моите дарове, в кошница с уханни ябълки. Останете под моите клони опряли ръце и нека моята живителна сила се влее във вас.

За децата нося свежест, здраве жизнерадост, а мъжете се зареждат с благост и приемаща доброта.

Пейте песни на радостта и берете с радост плодовeте на свежестта, скъпи вий момичета прекрасни. И във вихъра нa танца, своята душа освободете.

Използвайте моя дар за вас плодовете ми, за  да се радвате и да се лекувате. И бъдете вий честити, защото ние с вас едно сме.

И нека пролетта ви дари с омайна красота и носете с гордост името ЖЕНА.

 Леандра Богинята ПАЗИТЕЛКА  на Ябълката

ЖОЗЕТА

 

 image



Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 980529
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5245
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930