Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.08.2016 18:46 - Посланието на делфините /разказ/
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 1795 Коментари: 3 Гласове:
14


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageДиана работеше като морски биолог и океанолог. Любовта и към подводния свят беше от дете. Тя се беше посветила да изучава и да помага на водните обитатели. Тя ги чувстваше толкова близо до себе си и ги обичаше много. 
Една вечер, тя седеше край морския бряг и следеше два делфина, които подскачаха във водата. Тя усмиханато следеше играта им, когато в тишината на летния ден сякаш почувства силната си връзка с тях и ги чуваше. Да, тя чуваше техния зов:
"Мила Диана, скъпи хора, ние сме делфините ваши братя  сестри и близки до вас. Ние сме разумни същества и имаме чувства, както вас. Искаме да ви помагаме, както и вие на нас, защото всички сме обединени във Вселената.
Пазете ВОДАТА, тя е свещена и наш и ваш дом. От нея всичко се заражда, тя е мъдра, тя чувства. Не я гневете, не я замърсявайте,пазете я като очите си. Изпращайте и своята любов и светлина от сърцата си. 
Идва друго време, време на промяна и време на обновление на всичко. Земята и водата се чистят и обновяват. Помагайте им, не ги тровете. Не се карайте, не викайте, не се гневете, защото всичко се запомня във водата и трепти във въздуха, който се замърсява от гнева ви и от злобните мисли. Обичайте се, помагайте си, помагайте и на всичко около вас с любов. 
Ние ви обичаме и ви помагаме, излъчвайки към вас вълни на Любов и Доброта, които улавя сърцето ви и подсъзнанието ви ги разбира. За в бъдеще ще разберете, че може да чистите водата с озон и ще получите нови начини за помощ на природата, ако се заслушате в нейния зов. Молим ви, не правете опити и експерименти на дъното на океана, последствията могат да бъдат катастрофални за всички нас. 
Основете все повече организации и движения за защита на океана и водните обитатели и ни обичайте.
Преди векове, вашите предци уважаваха природата, водата и нейните обитатели и бяха по свързани с нас, изпитвайки любов и уважение. Върнете се към корените си и знанията на дедите си, прекрасни чада на майката Земя.
Идват 12 години на големи промени. Бъдете в едно с водата, чуйте мъдростта и, слейте се с ритъма на Майката Земя и чуйте нейният зов за помощ и подкрепа. Слейте се със силата на свещения огън и ефирния вятър, бъдете в едно със стихиите, за да ви помагат и те.
А ние делфините и другите морски обитатели, ви казваме да се усмихвате и да се обичате, да се веселите. Бъдете в едно с цветята на живота, изпратете ни цветя във водата с поздрав и любов.
Обичаме ви много и сме с вас" 
Делфините и морските обитатели и нимфите с Любов"
...................
Диана се прибра у дома и записа всичко на един дъх. Тя беше много развълнувана, щастлива и благодарна.
ЖОЗЕТА





Гласувай:
14



1. pvdaskalov - * ! *
06.08.2016 22:14
Браво, Жозета!
Дали някога наистина ще можем да си общуваме с делфините?
Поздрави!
П и е р
цитирай
2. donchevav - Чудесни послания - дано повече хора ...
07.08.2016 08:36
Чудесни послания - дано повече хора се заслушат в тях!
Мисля, че звуците, които издават делфините, не са просто свирукания и писукания, и вярвам, че до общуването с тия разумни и мили същества остава малко време! Бъдещето на планетата е в наши ръце. Само когато успоредим живота си с този на природата и заживеем по нейните закони, можем да я спасим и да осигурим нейната и своята вековечност.
Поздрави, скъпа Жози!
цитирай
3. makont - Чух и Дано!
09.08.2016 20:21
Рано или късно ще ги разберем. Прегръдки, Жоз!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 984540
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5246
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930