Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2016 02:47 - ПРЕКРАСНОТО ПОСЛАНИЕ НА САВИАНИТЕ /фантастичен разказ -послание/
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2449 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 05.07.2016 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageimageimageКазвам се Сали Андрюс. Бях на поредната експедиция към центъра на Галактиката, но чрез пътуване в друго измерение и в друга времева линия към планетата Сания. Всъщност Сания е много близо до Земята, но в по-високото 11 измерение.

            Отивах там за втори път. На Сания живеят прекрасни същества, които са като нас хората, но са от високо развита цивилизация и са приятелски и любящи към нас. Те отдавна ни помагат, защото сме свързани с тях от векове. Планетата е приказно красива в нежни цветове на дъгата с преобладаващо синьо. Много често те идват на Земята през кристали в дълбоките води на океаните, защото са силно свързани със стихията на водата.

          Там се запознах с Розали, която активно се занимава с помощта за нашата планета. Днес имам послание от нея и всички савиани към нас в наше време и измерение, знаейки, че всичко е свързано и съществува тук и сега. С любов предавам тези слова на милите и добри савиани:

            „Чудесна Енергия в прекрасни нежни и меки цветове на дъгата в прозрачни нюанси обгражда Земята и всеки един от вас, мили хора. Тя е тук от центъра на Галактиката, за да ви даде Спокойствие и да ви лекува. Тя се спуска като кръгли спирали, които трептят и  вибрират в прекрасна светлина и звуци.

            С нея се облекчават емоциите ви и се лекуват тъгата, тревогата и душевната мъка. Отпуснете се в меката прегръдка на тази цветна феерия и почувствайте Любовта на Вселената и на всички същества от Светлината. Сега Земята е обгърната от мека розова светлина с нюанси на светло синьо, които лекуват нейната звезда душа и вашите души и сърца.

            Цялата Земя е светлина и любов, всяка нейна клетка и частица е пропита от светлинна кристална енергия, която вибрира със своя честота, музика и енергия.

            Розовата енергия ви изпълва с безкрайна Любов, синята ви успокоява и лекува. И всичко е обгърнато в една дъга от блестяща енергия, която меко и спокойно изчиства и облекчава вас и Земята, за да преминете в по- високо енергийно състояние на Любов. Много от тези  блестящи енергии са от друго по-високо измерение и други времеви линии и се подават към вас за лечение и осъзнаване, за утешение и  Любов.

            Не се безпокойте, че се чувствате объркани и не знаете накъде да поемете мили хора, скъпи вселенски братя и сестри. Всичко става така, както е необходимо да се случи и всичко е за ваше Благо, Щастие и Радост. Всички трудности са временни, а много от тях са илюзорни ситуации, които създават страховете ви в тази реалност. Но важно е всичко да бъде постепенно и поетапно. Доверете се на духовния си път и на Светлината във вас и във всичко. Обичаме ви“

Савианите от Сания и  Розали.

 ВЕСЕЛА ЖОЗЕТАimage



Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. palada - Благодаря Жозета!
05.07.2016 20:44
Тези послания са много необходими, изпълват ме със светлина и любов! Хубава розово-синя вечер!
цитирай
2. radomir - Благодаря ви за ценната информа...
08.07.2016 21:38
Благодаря ви за ценната информация, че не сме сами по пътя на себепознанието. Жозета, този постинг вдъхва увереност. Благодаря!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 985629
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5250
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930