Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2016 23:02 - Какво ни казват Юпитерианците...../кратък фантастичен разказ/
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2168 Коментари: 1 Гласове:
12

Последна промяна: 02.06.2016 23:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 imageКлариса, писателка на езотерична литература, психолог и изследовател се беше посветила в изследването на Юпитер и неговите тайни, когато една вечер тя се натъкна на ръкописи, в които освен изследвания за планетата, тя намери отделни свитъци с няколко послания. Ето едно от тях, което тя прочете на един дъх :

          "Времето е илюзия огъващо се в спирала, то може да се регулира разтягайки се или свивайки се. Всичко е като пясъчен часовник, задвижен от вашите мисли и намерения. Свивайки се като цилиндър или преплитайки се в различни форми, през елипса, хипербола до безкрайност се преминава от едно енергийно състояние в друго, от едно ниво на осъзнатост в друго. Така има различни измерения на съществуване и други реалности, които се обитаеми и в които съществуването е по-различно. Вие сте многоизмерни и избрани с много висооко-честотна енергия, но още не сте осъзнали силата вътре във вас.

            Юпитер, както и Венера се населяват от жители с по-различна енергийна плътност. На Юпитер има живот в центъра на планетата и в определени области в атмосферата. Живеем по- ефирни обитатели от четвърто и пето измерение, и сме добронамерени към хората и им помагаме да изчистят въздуха и водата, внушавайки им нови открития, които постепенно ще могат да помогнат за изчистването на въздуха, но това ще започне след 5 до 10  г, ако се следват нашите съвети.

            Много е важно да се научите да използвате мощта на геометричните фигури във вашата реалност .Те притежават много голяма енергийна сила и мощност на преобразуватели на енергия и светлина, които могат да помогнат за много процеси. След време ще усвоите да ползвате силата и светлината на пирамидите все повече, които в по- високите измерения излъчват мощна енергия с цветовете на дъгата, която може да се използва за лечение и за различни технологии, като пренос на енергия, вместо електричеството. Ще започнете да преоткривате въздушното пространство и левитацията.

            Много добри светли същества са до вас и ви помагат. Те са от различни измерения, планети и посоки. В тишината, се вслушайте и ще чуете техните послания, а може и да ги видите като отблясъци. Скоро ще може да се срещнете и с нас, когато сте готови за това. Ние ще продължим да ви помагаме и подкрепяме, засега по този начин, неявно. Важно е да се научите постепенно да сте по- пластични и да изчиствате умовете си от по-ниски вибрационни състояния и мисли, които ви свързват с по-грубите материи на по-ниските вибрационни полета и да приемате състоянието на радост и щастие, което е изначално във Вселената.

Не сте сами, обичаме ви:

Предадоха Велен и юпитерианците…….."

Обичаме ви…..imageimage ОТ ВЕСЕЛА ЖОЗЕТА



Гласувай:
12



Следващ постинг
Предишен постинг

1. wonder - Това е абсолютно вярно! Времето е ...
03.06.2016 09:53
Това е абсолютно вярно!
Времето е нещото, което пълним, разтягаме, осмисляме с пълноценности... Ние.
"Времето е илюзия огъващо се в спирала, то може да се регулира разтягайки се или свивайки се. Всичко е като пясъчен часовник, задвижен от вашите мисли и намерения. Свивайки се като цилиндър или преплитайки се в различни форми, през елипса, хипербола до безкрайност се преминава от едно енергийно състояние в друго, от едно ниво на осъзнатост в друго. Така има различни измерения на съществуване и други реалности, които се обитаеми и в които съществуването е по-различно. Вие сте многоизмерни и избрани с много висооко-честотна енергия, но още не сте осъзнали силата вътре във вас."
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 986248
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5252
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930