Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2016 16:01 - Послание от Центъра на Световния Океан и центъра на майката Земя…/кратък разказ послание/
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 1133 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 30.05.2016 17:21

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
image
Казвам се Клариса, писател езотерик и пътешественик. Стоях един прекрасен ден в края на май в чудна градина, край брега на Океaна. Мислех за следващата си книга,усещайки мириса на цветя и наслаждавайки се на свежия вятър. Просто седях и медитирах, когато изведнъж, почувствах чиста Любов изпълваща душата ми. Написах думите отекващи в ума ми и изпълнени с Любов ги предавам на вас, мили хора и приятели.

         Прекрасни светлинни приятели, мили хора, ние ви изпращаме нашата Любов и Нежност от недрата на Световния океан и центъра на Земята.

         Влейте се в чистата енергия на водата и огъня и изплувайте в Новия свят от Светлина и Цветове. Повярвайте в приказките за русалки, нимфи и феи. Отключете Свещеното сърце във вас и му позволете да ви поведе в светлинните вълни на чистата Светлина, Любов и Радост, вибриращи във Вселената.  

         Мили и чудесни, любящи хора, подайте ни ръка, за да пречистим Водата и Земята.  Водата е изтъкана от светлинни и чисти златни нишки  от  животворяща Любов и Мъдрост. Земята отвътре се регенерира и чисти. Тя приема златните спирали от Космоса в недрата си. Те са с енергията на Мъдростта и Чистотата от центъра на Вселената. Тя се поема сега от водата, от почвата, от въздуха. Енергията на Свещенния огън трансформира, всяка нечистота, негативизъм, замърсяване и блокаж. Земята и водата се чистят и обновяват с вас. С всеки ден и месец идват все по мощни и любящи вълни от Централното Слънце на Вселената и от Сърцето на Майката Земя, слети в едно с Вселенското Сърце и с всичко.

         Бъдете бдителни, за вашите думи, действия и мисли. Позволете на новата енергия да ви изчисти и преобрази. Защото, Матрицата се сменя и навлизат потоци с енергия на Милосърдие, Съпричастност, Доброта, Мъдрост, Спокойствие и Нежност.

         От недрата на Световния океан, ние Нимфите, Русалките и учителя от центъра на Земята Лаос, както и повелителя на Златния лъч на Мъдростта, Аполон и слънчевите ангели ви изпращаме бекрайната си Любов и Нежност и ви даваме нашите напътствия за Обединение на световете в Ерата на Любовта.  Нека всеки от вас да започне с нещо малко или голямо, както му подскаже сърцето и  последва пътя на душата, отправяйки своята молитва и любов към земята, водата, свещения огън, ефирния вятър и всичко, което е. Да се усмихне, подаде ръка и нежност на някого. Да погали дървото, птичката, дете…..Да почисти Земята, водата и да я благослови……..

         В нежната прегръдка на водата и благодарете, че сте свежи и живи, на Земята, че ви дава сила, на свещения огън, че  зарежда с плам душата ви и ви пречиства и на ефирния вятър за неговата, сила и свежест, с която ви дарява. Ние сме тук до вас и ви обичаме безкрайно……

Лаос, Аполон, нимфите, русалките и слънчевите ангели…..

Бъдете благословени с Любовта…….

Бъдете в нея и се отпуснете в нежната и любяща прегръдка на Вселената, обичаме ви…Благодаря, че сме заедно…..

Весела ЖОЗЕТА






Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 986418
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5252
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930