Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.05.2016 23:15 - Послание от вестителите на Кристалните енергии/кратък разказ/
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2320 Коментари: 1 Гласове:
9

Последна промяна: 02.05.2016 23:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
image imageimage




Отново привет от мен Далия, скъпи хора. Аз съм  журналист и изследовател на древни култури.
Имам възможността, да се срещам с много и невероятни хора, от различни континенти и страни, които ми предават знанията си.
Днес ще ви разкажа за една история от Африка.
Там в Уганда, работех с един австралийски професор по геология, който от години изследваше земята в Африка, както и познаваше историите и обичаите на местните. Малко странна птица, но иначе изключително дълбоко интуитивен и прекрасен човек,свързан с древната култура.
Вечер край огъня, той ми разказваше много истории, които сега споделям в моите книги.
Една от тях е за чудна стара книга с блестящи на лунна светлина древни букви, предаваща различни послания до хората в пространство - времето.
Част от текстовете са били разчетени, но други още не. Ето едно от тези великолепни послания, изпратени с Любов и предадени от местните на нас. С благодарност към всички
Далия
Ето и посланието:

Приятели, мили хора тук и сега се изменят вашите тела, които се регенерират, за да съответстват на новите кристални енергии и вибрационни честоти на светлината. Всички нишки на ДНК засияват и отключват кода на безкрайността, който дава връзката и единението с  Вселената. Всичко е ефирно и блестящо с невероятни цветове, които още дори не може да си представите. Тези цветове и прелестни форми и вълни са от по високите нива и измерения, които са изпълнени с изящни  мелодии и ЛЮБОВ. Само ако допуснете да бъдете в прегръдката на кристалните енергии и в тишината вие ще почувствате Любовта и мекотата на любящите енергии и форми и всички любящи същества, ваши помощници.

Всичко е една цветна феерия, музика и светлина. Тук е спокойно, чудесно и истинско. И вие сте съвсем близо, стига да решите да се отпуснете и да се влеете в душите си, ще се научите постепенно да чувствате, любящото присъствие около вас, на вашите ангели, на помощниците и приятелите ви от други светове и нива в Спиралата на мъдрата Вселена. Колко, колко само ви обичат всички, та вие сте част от всичко.

Изберете чистотата на мислите и действията, изберете добротата и прошката, тишината и благостта и постепенно, ще се слеете в едно с всичко от което сте част и вие, Любящата ВСЕЛЕНА.

Всичко ще е наред винаги и както е, във Вселенския поток на Радостта, Мъдростта и Любовта.

Тук на Земята, вие винаги сте до нас. Кристалите и камъните в нейните недра са прекрасни и вълшебни.Те са дар за вас и чрез тях се свързвате с нас и ние ви изпращаме помощта си и нашата Любов.
Те са живи и изпълнени с чудесна бликаща енергия.

Вие сте вълшебни творения и любяща СВЕТЛИНА и СТЕ МНОГО, МНОГО ОБИЧАНИ.

Калея, Лавис и другите вестители на кристалните енергии.

ЖОЗЕТА




Гласувай:
9



1. sofisofi - Привет!
04.05.2016 08:57
Поздрави, и благодарство за интересния пост
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976949
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031