Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2016 02:31 - Зовът на Пълнолунието и ритъма на звездите за предстоящите дни
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2724 Коментари: 2 Гласове:
10

Последна промяна: 24.01.2016 02:58

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Пълнолунието  тази нощ в знака на Лъв  е един повратен момент, за дълъг период напред, когато се дава възможност да се освободят всички натрупани негативни емоции и блокажи, за  да навлязат новите пречистващи енергии на благородството, добротата и милосърдието.

        Ретроградният Меркурий в съвпад с мощния и променящ Плутон  и заедно правейки хармоничен аспект с Хирон  и Селена ни дават ясна картина на едно дълбоко и трансформиращо пречистване, при което от дълбините на съзнанието изкристализират  всички стари програми и навици, които са ни пречели да продължим напред.

        Често вадейки от зоната ни на комфорт, те ще ни покажат онази сянка скрита в нас, в която трупаме всички страхове и обида, и ще извдят на повърхността онези дълбоки емоции, които са здраво свързани с нас и ни дърпат надолу.
Освен това в глобален мащаб, тези промени ще изискват смяна на стари политически и икономически модели, с нова фаза на повече сътрудничество и обединение и смяната на разделението с единство.

        А към тях се включва и Марс, който  в положителен аспект към  Плутон активизира и катализира енергиите на промяната, давайки тласък на смяна на психологическите модели на страх, тревога, егоизъм с  хуманизъм, честност и добротворчество.

        Заедно с това Марс в добър аспект с Нептун показва и възможност за нови открития и изменения в медицината и здравеопазването, откриване на нови лечения, ориентирани повече към природните средства както и едно по дълбоко осъзнаване на духовните принципи и висши идеали, които ще ни свържат с дълбочината на нашето истинско Аз.

        Ретроградният Юпитер в Дева изисква, да се разширим в себе си опознавайки съкровищницата на душата си и да балнсираме живота си според природните закони.

        А Венера и Уран ни водят към една крайно необходима, макар и болезнена смяна на  старите ценности с нови, отговарящи на новото време.

        Господарят на времето Сатурн, заедно с носителя на новите енергии на хуманизма и човеколюбието Уран,  ни показват как стъпка по стъпка и плавно, да продължим напред, оставяйки назад всичко, което ни пречи заменяйки го с ново.

        Планетите и звездите са наши помощници, които сега ни показват пътя, който ще ни доведе до това да се чувстваме добре, щастливи и свободни в мир със себе си и природата. Нека се освободим плавно от всичко, което ни задържа и пречи да изявим себе си и да чуваме вътрешния си глас.

        В съзвучие с ритъма на звездите, нека да освободим всички негативни чувства, да преминат през нас, да ги изживеем и изчистим, без страх и позволим на свтлината и любовта идващи от мъдрата Вселена да заживеят в сърцата ни.

Желая на всички, чудесни дни изпълени с радост и вдъхновение!

Весела ЖОЗЕТА

 






Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. distrelets - Благодаря ти, Жози! Вече изхвърлих ...
24.01.2016 16:11
Благодаря ти, Жози! Вече изхвърлих една ощърбена чаша и няколко стари дрехи! Според Петър Димков всичко старо, ненужно и захабено трябва да бъде изхвърлено днес, за да освободи място на новото, светлото, като символ на напредъка. :)))
Поздрави!
цитирай
2. astrojozi19 - БЛАГОДАРЯ!ДИД!
14.02.2016 08:35
distrelets написа:
Благодаря ти, Жози! Вече изхвърлих една ощърбена чаша и няколко стари дрехи! Според Петър Димков всичко старо, ненужно и захабено трябва да бъде изхвърлено днес, за да освободи място на новото, светлото, като символ на напредъка. :)))
Поздрави!

Светли дни!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976782
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031