Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2015 22:49 - Една история в центъра на Земята
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 5593 Коментари: 11 Гласове:
15

Последна промяна: 18.12.2015 03:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 image
image


Една история в центъра на Земята

        Бяха летяли вече два часа над океана, когато стигнаха полюса. Навсякъде под тях беше бяла безкрайност, ледове и глетчери и безкрайна тишина.

Диана гледаше през порзореца на самолета и си мислеше, че сякаш се намира в някакво безвремие. Тя погледна надолу, беше прекрасно. Огромна бяла шир и тишина, безкрайна тишина.

        Изведнъж пред тях от нищото, се показа искряща светлина, която леко я заслепи. Самолетът навлезе в цветни искрящи кълба с цветовете на дъгата. Тя отвори очи и погледна, беше невероятно. Летяха сред искрящи цветни облаци в причудливи форми.

        Това пътуване беше планирано отдавна и най-сетне екип от седем учени и двама журналисти се  събраха, за да осъществят тази експедиция до Южния полюс.

        Чуха се гласове от пилотската кабина, няколко от нейните спътници се бяха струпали около пилота. Тя и Джон бяха, журналисти, които щяха да отразяват събитията.

Всички бяха в първоначален шок и пълно недоумение, заради случващото се, и в същото време всички бяха обхванати от някакво вълнениие и радост, които не можеха да се опишат.

        Изведнъж самолета започна да лети надолу, като през някаква спирала, но най-интересно беше, че всички се бяха успокоили, защото летяха бавно и плавно и всичко беше много спокойно, а пилота каза, че не е необходимо да прави нищо.

        Те продължаваха да летят надолу по цветната спирала, когато пред тях се открои ново небе със синьо-зелени и розови облаци. Диана погледна надолу, всичко беше в зелена феерия от прекрасни гори, а и имаше  и чудесно Слънце, което блестеше ярко.

        От ляво към тях се приближи кръгла капсула- самолет, която ги поведе, като с магнит след себе си. От люка на капсулата им махаше усмихнато красива руса жена.

        Изведнъж се открои невиждана гледка. Модерен град с най-различни сгради в различни форми, повечето сферични, сякаш от прозрачно стъкло, но всъщност те сменяха цветовете си. Всичко беше изящно, меко и красиво.

Те кацнаха на една писта, а над тях във въздуха сновяха много и различни летящи апарати.

        Вратите на самолета се отвориха и при тях влезе красивата руса и жена и един висок изящен мъж с красива усмивка и леко дълга коса.
-  Добре дошли скъпи, братя и сестри. Не се страхувайте, вие сте отново у дома си. Казвайки това, мъжът се усмихна и продължи:
-
      Аз се казвам Епир, а това е Александра. Вие се намирате в гр. Сигия в центъра на планетата Земя. С радост ви приветстваме, като наши гости.

Жената Александра, беше чудно красива с големи и меки сини очи, които  гледаха топло. Тя се поклони на всички  ни казвайки: 
-      Вие сте свободни хора, които се отклонихте от посоката си и просто навлязохте през един от порталите към центъра на Земята, в нашия свят и сега ще бъдете наши гости, а после ние ще ви изпратим обратно.

       Това, което преживяхме през тази седмица, която бяхме сред тези топли хора и на това прекрасно място, трудно би могло да се опише и да се разкаже, пишеше Диана след пътуването, седейки пред компютъра си у дома.

      Това беше един приказен свят в центъра на нашата планета с различни и красиви градове, които се вписваха сред прелестна природа с красиви дървета, цветя, водопади, реки и езера.

Имаше много и различни животни. Имаше подобни на тези на повърхността на Земята, но тук имаше и видове, които отдавна бяха изчезнали, като малки динозаври, птицата Додо.

      Най-интересно и чудно от всичко бе, че тези градове и сгради, бяха от нови материи, през които можеше да се преминава, бяха нещо като холограми. Модерните градове бяха свързани с природата в невероятен баланс и хармония и всички живееха в мир и съгласие. Всичко беше много чисто и цветно. Цветовете бяха най-ярките, които може човек да си представи.

Хората, които ни посрещнаха, бяха най-милите и добри същества, които бях срещала.

      Разбрах, че те са хора, като нас, които живеят тук от векове в един красив и подреден свят, изпълнен с любов. Те знаеха за нас и редовно идваха горе на Земята, за да ни помагат и да ни насочват правилно, особено сега сред тези смутни времена, на раздори и насилие.

      И други самолети бяха идвали тук, в центъра на планетата, и други като нас знаеха за тях, но те все още не са заявили своето съществуване на всички, защото ние не сме готови за това. Но, те бидейки много напред, живеейки в една много по-висока вибрация на радостта и любовта към всичко, която усетих в пълна сила, вече все по често идваха или се свързваха с много от нас, по различни начини, учейки ни на това, как да помогнем на планетата и на себе си.

      Тук и сега , като се върнах от там, вече не съм същия човек, аз мисля по различен начин, не за себе си, а за всички и написах това, като послание към всички вас, от любящите хора от сърцето на майката Земя.

      Мили хора, приятели, те ни завещаха това, че всички ние, те и майката Земя и цялата Вселена сме жива пулсираща енергия и светлина, обединени и свързани заедно. Една мъдра, чудна кристална блестяща, цветна светлина и любов.

Диана, написвайки последния ред, въздъхна и изведнъж се разплака, но от радост. На устните и затрептя една дума, Любов.

 

С обич към всичко и всички ЖОЗЕТА

 image

 

 

 

 






Гласувай:
15



1. donchevav - Каква прелестна картина! Фанта...
18.12.2015 00:10
Каква прелестна картина! Фантастика, илюзия, мечта - една холограма на великата утопия Любов, която от векове мами човеците! Благодаря ти за тази красота и хармония, скъпа Жози! Поздрави!
цитирай
2. valeska - :)
18.12.2015 09:04
Светли празници, Жозета!
цитирай
3. palada - Прекрасно!
18.12.2015 14:30
Благодаря за споделянето!
цитирай
4. rosiela - Приятен за четене материал
18.12.2015 21:13
Не е фантастика, реалност е .Който е чел такава литература за световете /не астрологическа или нумерологическа имам предвид/ няма да се учуди.
цитирай
5. paciencia - Чудесно написано!
22.12.2015 12:08
Благодаря ти, Жози и ти желая хубави празници!
цитирай
6. astrojozi19 - БЛАГОДАРЯ!ВЕНИ!
24.12.2015 19:09
donchevav написа:
Каква прелестна картина! Фантастика, илюзия, мечта - една холограма на великата утопия Любов, която от векове мами човеците! Благодаря ти за тази красота и хармония, скъпа Жози! Поздрави!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
цитирай
7. astrojozi19 - Мерси valeska!
24.12.2015 19:10
valeska написа:
Светли празници, Жозета!

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!
цитирай
8. astrojozi19 - БЛАГОДАРЯ!
24.12.2015 19:15
palada написа:
Благодаря за споделянето!

Желая ти щастие!и весели празници!
цитирай
9. astrojozi19 - Здравей roselia!
24.12.2015 19:16
rosiela написа:
Не е фантастика, реалност е .Който е чел такава литература за световете /не астрологическа или нумерологическа имам предвид/ няма да се учуди.

Благодаря ти, да и за мен е истина!Весела Коледа!
цитирай
10. astrojozi19 - БЛАГОДАРЯ!
24.12.2015 19:25
paciencia написа:
Благодаря ти, Жози и ти желая хубави празници!

Желая ти Весели празници!
цитирай
11. kvg55 - Фантастична приказка.
15.01.2016 01:49
Фантастична приказка.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 980695
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5245
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930