Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2014 22:09 - Хороскоп 03.11 - 09.11 2014 г.
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 637 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.11.2014 18:55


 Хороскоп  03 – 09.11.2014 г.

 

         Започва интересна седмица, която ще бъде под влияние на много интензивни планетарни комбинации. По благоприятни аспекти се забелязват от началото на седмицата до четвъртък. През този период ще започнат важни събития, които ще бъдат свързани най- вече с международната политика и икономика. Те ще имат по глобален характер и ще бъдат за по дълъг период от време. В края на седмицата, една планетарна комбинация, ще доведе до необмислени и неправилни решения във финансовата сфера и  сферата на здравеопазването.

 

 

ОВЕН

            Скъпи Овни,  в началото на седмицата ще бъдете доста емоционални и раздразнителни. Звездите ви  съветват да запазите спокойствие, за да може да изпълнявате добре задълженията си. След средата на седмицата за вас започва период на промени и стресови и напрегнати ситуации, които обаче ще разчистят пътя ви и ще имате едно ново начало в живота си.

 

ТЕЛЕЦ

            Уважаеми Телци, тази седмица бележи събития свързани с партньорствата в личен и служебен план. Бъдете предпазливи с хората около вас и запазете линия на поведение, която няма да позволи на недоброжелатели да окажат влияние върху вас.

 

БЛИЗНАЦИ

            Скъпи Близнаци, дойде моментът, когато ако сте решили може да направите добри инвестиции или вложения. Може спокойно да изтеглите кредит или да сключите успешна сделка. Някои от вас може да имат интересна авантюра.

 

РАК

            Уважаеми Раци, тази седмица ще бъде интересна и динамична за вас. За някои представители на вашия знак ще бъде свързана с важни събития в служебен план, а за други от вас, ще има промени свързани с пътуване зад граница.

 

ЛЪВ

            Скъпи Лъвове, ще имате интересни социални контакти през този период. Много представители на вашия знак ще се включат в различни и интересни обществени инициативи. Ще бъдете много активни и може някои от съкровените ви желания да се сбъднат.

 

ДЕВА

            Уважаеми Деви, през тази седмица ви съветвам да си починете и да оставате сами през повечето време. Отдайте се на любимите си занимания или излезте сред природата. Ще бъдете по духовни и ще проявите интерес към метафизиката.

 

ВЕЗНИ

            Скъпи Везни, тази седмица ще бъде по напрегната за вас особено средата на седмицата. Моя съвет е да бъдете внимателни, не предприемайте пътувания, а също така по възможност не сключвайте необмислени договори и сделки.

 

СКОРПИОН

            Много важна седмица предстои за вас, скъпи Скорпиони. Започва началото на интересен и изпълнен с късмет период. Въпреки, че някои ваши планове се осъществяват по бавно напоследък, сега предстои време когато много от проблемите ви ще бъдат решени като с вълшебна пръчка.

 

СТРЕЛЕЦ

            Стрелци, през тази седмица ще се отдадете на своята работа и кариера. Ще бъдете в много добра кондиция и ще успеете да свършите много от набелязаните си задачи. Някои от вас ще получат предложение за повишение.

 

КОЗИРОГ

            През този период ще бъдете във вихъра на събитията, скъпи Козирози. Много от вас ще имат интересни търговски сделки, а други ще имат интересни срещи и пътувания. Тези, които са решили да продават недвижимо имущество ще имат успех.

 

ВОДОЛЕЙ

            Тази седмица, е седмицата на любовта и развлеченията за вашия знак, скъпи Водолеи. Някои от вас може да срещнат голямата си любов, а други ще имат шанс да спечелят от лотарията. Спортувайте, четете, отидете на кино или театър.

 

РИБИ

            Скъпи Риби, ще се отдадете на служебните си задачи и ангажименти през този период. Важно за вас е, да си пазите здравето, да се храните здравословно и при възможност да си почивате повече.

 

Успешна седмица на всички!

ЖОЗЕТА

 

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 986014
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5251
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930