Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2014 15:39 - Хороскоп за ноември- общ и по зодии
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 902 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Хороскоп за месец ноември 2014.

 

            Навлизаме в период, който ще бъде наситен с много напрежение и конфликтни ситуации, особено в средата на месеца. Процесите на преговори, започнали през миналия месец са под въпрос и могат да завършат с конфликт. Очертава се задълбочаване на кризата във икономическата и финансова сфера. Има опасност от много взаимни заблуди и задкулисие. Въпроси свързани с петрол и газ и сделките около тях, ще претърпят провал или ще навлязат в критична фаза.

Много проблеми и трудно решими конфликти, предстоят в сферата на здравеопзването и социалната сфера.

Ще има много добри новини от сферата на културата и изкуството. Много наши проекти от различните сфери, на кино, литература, журналистика ще получат международно признание.

 

ОВЕН

            За представителите на зодия Овен, се очертава много динамичен месец изпълнен с промени от различен характер, някои от които ще са изненадващи. Уважаеми Овни, опитайте се да останете спокойни, въпреки  бързите събития около вас. За някои от вас се очертава нова любов, а за други  успехи в творчеството. Най- важното е през този период да не вземате важни решения за живота си, скъпи Овни. Обмисляйте внимателно всичко преди да действате.

 

ТЕЛЕЦ

            Скъпи Телци, през този месец ще имате желание да си почивате и няма много да ви се работи. Не се отпускайте, а се съсредоточете в задачите, които ви предстоят. Има време за всичко, пред вас се очертава хубав период, през който ще можете и да си починете, и да се отдадете на хобитата си. Моя съвет е, през този месец да внимавате много в общуването и да не сте доверчиви.

 

БЛИЗНАЦИ

            Уважаеми Близнаци, през този месец ще бъдете много ангажирани в работата си. Предстоят ви много задачи, които ще трябва да довършите, нови проекти в които ще се включите, но това ще е от полза за вас въпреки, че в началото ще ви се струва, че няма да може да поемете толкова работа. Звездите ви подкрепят, ако решите да започнете и собствен бизнес.

 

РАК

            Скъпи Раци, през този месец ще е добре да обърнете по голямо внимание на човека до вас, на близките и приятелите. Зарадвайте ги с нещо, отделете от времето си за да помогнете или съдействате за решаване на техни проблеми. За някои от вас предстои да се разделят с делови партньори или да влязат в ново съдружие. При всички тези процеси, бъдете предпазливи, скъпи Раци.

 

ЛЪВ

            Започва много интересен месец, за вас уважаеми Лъвове. За някои от вас предстои пътуване извън страната, което ще бъде много успешно. Други представители на вашия знак, ще започнат да учат и ще насочат усилията си да постигнат много успехи в тази област. Ще имате голямо желание за приключения и ще имате възможности за такива, но въпреки това се пазете.

ДЕВА

            Деви, предстои месец, през който вие ще се опитвате да се надпреварвате с всички, да се доказвате и да покажете, че сте най-добрите. Звездите ви съветват да забавите темпото. През този период има опасност от измами и самозаблуда. Много внимавайте да не се доверите на неподходящите хора и да не ви подведе фантазията ви.

 

ВЕЗНИ

            Везните през този месец ще бъдат социално ангажирани. Ще се включвате в много обществени прояви и кампании, ще започнете много нови проекти и инициативи и както винаги ще проявите своето остроумие и дипломатичност, скъпи Везни . Някои представители на вашия знак ще си намерят ново хоби, или ще се включат в нови клубове по интереси. Ще срещнете много нови и интересни хора, с много от които ще станете добри приятели.

 

СКОРПИОН

            За вас Скорпиони, предстои месец, в който ще имате възможност да направите добри инвестиции или да започнете нов бизнес. Особено успешен ще бъде ноември за онези от вас, които се занимават със строителство или недвижими имоти. Ще имате възможност да сключите много успешни и изгодни сделки. За други представители на вашия знак се очертава успех в пътуване по вода.

 

СТРЕЛЕЦ

            Стрелците през този месец е най-добре да си вземат отпуск по възможност, или да прекарват повече време сами със себе си. Скъпи Стрелци, отдайте се на почивка и медитация. Звездите ви съветват да осмислите живота си и да слушате повече вътрешния си глас. В забързаното си ежедневие, вие забравяте за себе си, отдавайки се на работа, близки и приятели.

 

КОЗИРОГ

            Ноември ще бъде много силен месец за представителите на Козирог. Трансформациите, започнали миналия месец, сега ще достигнат кулминационната си точка. Очакват ви коренни изменения във всички области от живота ви, особено в професионалната сфера. Ще успеете и ще вървите напред, но трябва да се откажете от много неща и навици, които ви пречат уважаеми Козирози.

 

ВОДОЛЕЙ

            За вас Водолеи, ноември ще е свързан с много нови контакти, командировки, телефонни разговори. Общуването ще е на преден план за вас, като по този начин вие ще успеете да установите много интересни и нови запознанства, ще се включите във нови и интересни проекти.

РИБИ

            Скъпи Риби, този месец ще посветите на вашия дом и семейство. Ще обновите дома си, ще си купите отдавна желани неща. Голям успех очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес или си работят от в къщи. Много е важно през този период да обърнете внимание на здравето си и да направите здравословна диета.

 Успешен месец!

ЖОЗЕТА




Гласувай:
3



1. donchevav - Интересно! Не мога да си взема от...
02.11.2014 16:31
Интересно! Не мога да си взема отпуск, нито да се отдам на почивка и медитация, но мога поне да се опитам да си осигуря повече време да оставам сама със себе си - и с приятелите от блога:))))
Поздрави, скъпа Иванова! Да е спорна седмицата ти!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 986124
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5251
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930