Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2014 17:07 - Хороскоп за 07.07.2014 - понеделник
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 874 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.07.2014 18:07


  

Овен

През този ден, представителите на тази зодия, трябва да обърнат сериозно внимание на здравето си.Възможно е да имат временно неразположение.Трябва да избягват работа с остри предмети.Тяхното внимание е насочено в служебните дела, да избягват резките промени и конфликти със свои колеги.Някои от вас ще получат премия, или ще получат пари от някакъв проект.

Телец

Този ден ще е с акцент върху семейството за представителите на зодия телец.Обърнете внимание на своите половинки и деца, зарадвайте ги.Денят ще е успешен и за тези от вас, които работят в екип.Внимавайте при сключване на договори.

 

Близнаци

За вас Близнаци, деня е подходящ за дейности свързани с банки, финансови средства,наследство.Ако сте решили да изтеглите кредит, или да започнете съвместен бизнес, ви съветвам да направите това през този ден.При сделки с недвижими имоти внимавайте да не ви заблудят, има риск от измама.Ако някои от вас имат работа с чужденци сега е момента.

 

Рак

Раци давайте напред, заминавайте, днес е подходящ ден ако сте решили да пътувате в чужбина.Тези от вас които са студенти ще имат успех в днешния ден.Ако сте решили, да започнете някакъв курс или преквалификация точно днес е подходящо, но трябва да знаете че трябва да вложите много старание.

 

Лъв

За вас Лъвове, деня е успешен във връзка с вашата кариера, дерзайте.Използвайте деня, да докажете вашите способности и лидерски качества, а други от вас може да предложат на своите работодатели блестящи идеи точно днес.

Дева

Скъпи Деви , за вас днешния ден е чудесен за общуване с вашите приятели и колеги.Днес е хубав ден да излезете да разтоварите с приятели, да отидете на кино.Тези от вас , които се занимават с някакво хоби, или членуват в някакъв клуб по интереси, сега е момента да развихрите вашата фантазия.

Везни

Скъпи Везни, през днешния ден може да чувствате известно напрежение и да сте раздразнителни.Ако имате възможност си вземете почивен ден и се отдайте на нещо , което е приятно за вас, а тези от вас които са на работа, просто дишайте по спокойно и не се напрягайте.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, днешният ден ще е изпълнен с емоции за вас.Луната днес е във вашия знак и ви прави по емоционални.Може да се почувствате самотни или напрегнати, не се тревожете това е временно.Това е вашия ден, може да се  отдадете на почивка, или да се заемете с домашна работа, или да подредите служебните си приоритети.

Стрелец

Днес, вие Стрелци сте отдадени на вашата работа.Тези от вас, които се занимават с някакъв занаят, днес ще са особено активни и ще имат успех.Може да впрегнете усилията си, да осъществите всички ваши планове и това, което отдавна отлагате.

 

Козирог

При вас Козирози се очертава ден пълен с трансформации, особено в сферата на общуване с ваши близки,  роднини, съседи.Днешния ден ще е наситен с особено напрежение за вас, затова ви препоръчвам да бъдете по умерени.Възможно е, при някои от вас да започва период на промени, които може би не ви допадат, но са необходими.

Водолей

За голяма част от  водолеите, днешния ден е свързан с техния дом.Ако сте решили да правите ремонт , за да си обновите жилището, сега е подходящият момент скъпи Водолеи.Някои от вас, днес може да решат да си купят жилище, или продадат имот , бъдете внимателни.Денят е добър за тези от вас, които се занимават с недвижими имоти и земеделие.

Риби

Скъпи Риби, днешния ден е изцяло творчески за вас.Тези от вас , които се занимават с изкуство ще имат големи успехи днес.Ако сте решили днес да дадете началото на ваш творчески проект сега е момента, особено за тези от вас, които се занимават с музика.За да успеете, може да се наложи да преглътнете някакво разочарование, но дерзайте към звездния си миг.

 

 

 

 




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 980878
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5246
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930